Пампушки з часником – це не тільки ароматна випічка, але й чудовий спосіб розшарувати ваші рецептори під час смачного обіду чи вечері. Завдяки швидкому процесу приготування вони стануть відмінним доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішуємо сіль, цукор та дріжджі. Додаємо отриману суху суміш до теплого молока. Поступово додаємо до суміші борошно, постійно перемішуючи. Готове тісто розподіляємо на однакові частини та скатуємо їх у кульки. Викладаємо кульки на противні, після чого відправляємо їх в тепле місце на одну годину. Часник пропускаємо через прес. Змішуємо його з олією та спеціями. Яйце збиваємо і промазуємо ним витримані пампушки. Випікаємо їх 25 хвилин при температурі 220 градусів. Промазуємо пампушки часниковою сумішшю. Готово!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…