Пампушки з часником – це не тільки ароматна випічка, але й чудовий спосіб розшарувати ваші рецептори під час смачного обіду чи вечері. Завдяки швидкому процесу приготування вони стануть відмінним доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішуємо сіль, цукор та дріжджі. Додаємо отриману суху суміш до теплого молока. Поступово додаємо до суміші борошно, постійно перемішуючи. Готове тісто розподіляємо на однакові частини та скатуємо їх у кульки. Викладаємо кульки на противні, після чого відправляємо їх в тепле місце на одну годину. Часник пропускаємо через прес. Змішуємо його з олією та спеціями. Яйце збиваємо і промазуємо ним витримані пампушки. Випікаємо їх 25 хвилин при температурі 220 градусів. Промазуємо пампушки часниковою сумішшю. Готово!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…