Пампушки з часником – це не тільки ароматна випічка, але й чудовий спосіб розшарувати ваші рецептори під час смачного обіду чи вечері. Завдяки швидкому процесу приготування вони стануть відмінним доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
- Борошно — 300 г
- Молоко — 150 мл
- Сухі дріжджі — 0,5 пакетика
- Цукор — 1 ч.л
- Рослинна олія — 30 мл
- Яйце — 1 шт
- Часник — 3 зубчики
- Оливкова олія — 1-2 ч.л
- Сіль, перець — на свій смак
Приготування:
Змішуємо сіль, цукор та дріжджі. Додаємо отриману суху суміш до теплого молока. Поступово додаємо до суміші борошно, постійно перемішуючи. Готове тісто розподіляємо на однакові частини та скатуємо їх у кульки. Викладаємо кульки на противні, після чого відправляємо їх в тепле місце на одну годину. Часник пропускаємо через прес. Змішуємо його з олією та спеціями. Яйце збиваємо і промазуємо ним витримані пампушки. Випікаємо їх 25 хвилин при температурі 220 градусів. Промазуємо пампушки часниковою сумішшю. Готово!