Ці оладки з яловичою печінкою та цибулею — прекрасний варіант для сніданку чи легкого обіду. Ця страва вражає своїм неповторним смаком і корисними властивостями. Яловичина містить велику кількість білка та заліза, а також інші корисні мікроелементи, які необхідні для здоров’я.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуйте печінку від плівок, наріжте на шматочки та подрібніть у блендері або пропустіть через м’ясорубку. Цибулю натріть на великій терці та приберіть воду. Часник пропустіть через прес. Яйця трохи збийте. Змішайте печінку з цибулею, часником, сметаною, яйцями, сіллю і перцем. Додайте просіяну муку і перемішайте. В сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Столовою ложкою викладайте печінкову масу та смажте оладки приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…