Цей рецепт запечених ніжок качки з яблуками – чудовий спосіб приготувати незвичайну та смачну страву для вашого обіду чи вечері. Запах і смак качки поєднаються зі солодкістю та ароматом яблук, створюючи неповторний смаковий дует. Це страва, яка вразить вашу родину та гостей своїм неповторним смаком та ароматом.
Інгредієнти:
Приготування:
Видаліть серцевину з яблук і наріжте неочищене м’ясо суцільними кільцями. Зробіть декілька проколов ножем на кожній нозі. Потім натріть птицю сумішшю майорану, подрібненого часнику, солі, перцю та олії. Викладіть кусочки яблук у форму, а зверху розташуйте качку. Залийте водою, стараючись не потрапити на ніжки. Запікайте 15 хвилин при температурі 240 °C, після цього зменшуємо до 150–160 °C і готуйте ще півтори-дві години.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…