Ніжно! Смачно! Соковито! – Незрівнянні нагетси, які у магазинах не продаються. Рецепт простий і приготувати таку смакоту зможе практично кожен.
Страву особливо зацінять діти та любителі фаст-фуду, тому готуйте з урахуванням того, що всі попросять добавки.
Інгредієнти:
Приготування:
Панірувальні сухарі пробиваємо блендером і висипаємо в тарілку. У чашу блендера відправляємо довільно нарізані шматочки курячої грудки, додаємо вершки, на смак сіль-перець і пробиваємо все в дрібний фарш. З фаршу, що вийшов, формуємо невеликі кульки (якщо фарш прилипає до рук – змочіть руки водою). Кожну кульку обвалюємо в крохмалі, потім обмочуємо у збитому яйці і далі в панірувальних сухарях. Нагетси обсмажуємо у великій кількості рослинної олії до золотистої скоринки. Готові нагетси викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Приготуємо до нагетсів соус. У піалу відправляємо майонез, сметану та перемішуємо.
На дрібній тертці натираємо яблуко, огірок, додаємо трохи солі, перемішуємо. Віджимаємо м’якуш огірка та яблука, щоб позбутися зайвого соку. М’якуш відправляємо в піалу з майонезом і сметаною, додаємо дрібно нарізані кріп, кінзу і все перемішуємо. Апетитні нагетси подаємо до столу з ароматним соусом і насолоджуємось смаком.
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…
На початку жовтня український гурт The Hardkiss завершив турне містами США та Канади, де провів…
Яєчні котлети — це простий та смачний варіант для швидкої закуски або обіду. Вони виходять…
Ліниві чебуреки — це швидкий та простий спосіб приготувати улюблену страву без зайвих зусиль. Використання…
Запечений брі з журавлиним соусом — це вишукана страва, яка ідеально підійде як аперитив для…
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…