Ніжно! Смачно! Соковито! – Незрівнянні нагетси, які у магазинах не продаються. Рецепт простий і приготувати таку смакоту зможе практично кожен.
Страву особливо зацінять діти та любителі фаст-фуду, тому готуйте з урахуванням того, що всі попросять добавки.
Інгредієнти:
Приготування:
Панірувальні сухарі пробиваємо блендером і висипаємо в тарілку. У чашу блендера відправляємо довільно нарізані шматочки курячої грудки, додаємо вершки, на смак сіль-перець і пробиваємо все в дрібний фарш. З фаршу, що вийшов, формуємо невеликі кульки (якщо фарш прилипає до рук – змочіть руки водою). Кожну кульку обвалюємо в крохмалі, потім обмочуємо у збитому яйці і далі в панірувальних сухарях. Нагетси обсмажуємо у великій кількості рослинної олії до золотистої скоринки. Готові нагетси викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Приготуємо до нагетсів соус. У піалу відправляємо майонез, сметану та перемішуємо.
На дрібній тертці натираємо яблуко, огірок, додаємо трохи солі, перемішуємо. Віджимаємо м’якуш огірка та яблука, щоб позбутися зайвого соку. М’якуш відправляємо в піалу з майонезом і сметаною, додаємо дрібно нарізані кріп, кінзу і все перемішуємо. Апетитні нагетси подаємо до столу з ароматним соусом і насолоджуємось смаком.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…