Якщо ви хочете відчути нотки дитинства та насолодитися смаком, який колись був улюбленим, спробуйте приготувати ці молочні коржики. Вони чудово підходять для сімейних чаювань і принесуть радість усім, хто їх скуштує.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибокій мисці змішайте цукор з розм’якшеним вершковим маслом до однорідної маси. Додайте одне яйце, розпушувач та молоко, ретельно збийте. Поступово всипте борошно і замісіть м’яке, еластичне тісто. Розкочуйте тісто в пласт товщиною 6–7 мм. За допомогою форми для печива або склянки виріжте коржики. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом або змащене олією. Збивайте залишене яйце і змажте ним поверхню кожного коржика. Випікайте в розігрітій до 190–200 °С духовці приблизно 15 хвилин, поки коржики не стануть золотистими. Вийміть готові коржики з духовки та дайте їм трохи охолонути. Потім посипте їх цукровою пудрою для додаткової солодкості та гарного вигляду.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…