Ледачі біляші — це ідеальний варіант швидкої та смачної страви, яка підкорить своєю простотою приготування та апетитним смаком. Вони поєднують ніжне м’ясо та ароматне тісто, яке виходить пухким і м’яким завдяки кефіру. Ці біляші стануть чудовим доповненням до обіду або перекусом на роботу.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю натріть на великій тертці або подрібніть за допомогою блендера. Змішайте з фаршем, додайте сіль і перець до свого смаку. Яйця збийте вінчиком з цукром, сіллю та кефіром кімнатної температури. Просійте борошно та змішайте з содою. Влийте рідкі інгредієнти до борошна, збийте вінчиком до отримання однорідного тіста. У сковороді розігрійте трохи олії. Столовою ложкою викладіть кілька невеликих порцій тіста, зверху додайте 1-2 чайні ложки м’ясної начинки. Поверх фаршу налийте ще по столовій ложці тіста, щоб воно покрило начинку. Накрийте сковороду кришкою, смажте біляші на невеликому вогні 2-3 хвилини. Потім переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини під кришкою. Таким же чином обсмажте решту біляшів, періодично додаючи олію в сковороду.
Ліниві чебуреки — це швидкий та простий спосіб приготувати улюблену страву без зайвих зусиль. Використання…
Запечений брі з журавлиним соусом — це вишукана страва, яка ідеально підійде як аперитив для…
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…