Квашені зелені помідори — чудова зимова заготівля, яка подарує смак літа в холодну пору. Пряний аромат кропу, хрону та перцю чудово доповнює кислуватий смак помідорів. Простий рецепт дозволяє насолоджуватися цими пікантними овочами до весни.
Інгредієнти:
Приготування:
На дно стерилізованої банки викладіть зонтики кропу, лист хрону, розрізані на чотири частини зубчики часнику, чорний і запашний перець горошком, сіль і цукор. На кожному помідорі зробіть неглибокі надрізи в області плодоніжки. Щільно укладіть помідори в банку. Залийте овочі гарячою водою так, щоб вона повністю покрила помідори. Прикрийте банку кришкою і поставте її в глибоку миску. Залиште при кімнатній температурі на 8-10 днів. Періодично перевіряйте і, якщо необхідно, доливайте воду. Після заквашування щільно закрийте банку кришкою і приберіть її в холодильник для зберігання.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…