Квашені зелені помідори — чудова зимова заготівля, яка подарує смак літа в холодну пору. Пряний аромат кропу, хрону та перцю чудово доповнює кислуватий смак помідорів. Простий рецепт дозволяє насолоджуватися цими пікантними овочами до весни.
Інгредієнти:
Приготування:
На дно стерилізованої банки викладіть зонтики кропу, лист хрону, розрізані на чотири частини зубчики часнику, чорний і запашний перець горошком, сіль і цукор. На кожному помідорі зробіть неглибокі надрізи в області плодоніжки. Щільно укладіть помідори в банку. Залийте овочі гарячою водою так, щоб вона повністю покрила помідори. Прикрийте банку кришкою і поставте її в глибоку миску. Залиште при кімнатній температурі на 8-10 днів. Періодично перевіряйте і, якщо необхідно, доливайте воду. Після заквашування щільно закрийте банку кришкою і приберіть її в холодильник для зберігання.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…