Курячі рулетики з грибами та сиром – це чудова страва для тих, хто любить поєднання соковитого м’яса та ніжного сиру. Просте приготування і яскравий смак зроблять цю страву улюбленою на вашому столі.
Інгредієнти:
- Курячі стегна без кістки – 700 г
- Гриби (будь-які) – 400 г
- Цибуля – 1 шт
- Бринза – 50 г
- Помідор – 1-2 шт
- Сир твердий – 150 г
- Вершки 33-35% – 2 ст. л
- Чебрець – 1 ч. л
- Сухий мелений часник – 1 ч. л
Приготування:
Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії, додати бринзу, чебрець та часник, перемішати та випарити зайву рідину. Куряче м’ясо начинити грибною сумішшю, сформувати рулетики та викласти у форму для запікання. Залити рулетики вершками, зверху викласти скибочки помідорів і посипати тертим сиром. Випікати в духовці, розігрітій до 200 °C, приблизно 1 годину, до повної готовності.