Цей рецепт курячих котлет з рикотою – це чудовий спосіб різноманіття звичайні котлети із курячого філе. Додавання рикоти робить ці котлети ніжними та соковитими, а також збільшує їх білковий склад. Ця страва стане чудовим варіантом для сімейного обіду або вечері, де всі зможуть насолоджуватися її смачним смаком і корисними властивостями.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте куряче філе дрібненько ножем. Змішайте філе з рикотою, трохи збитим яйцем, кукурудзяним крохмалем, сіллю і перцем. На сковорідці розігрійте олію на середньому вогні. Ложкою викладайте масу для котлет і смажте близько 4–5 хвилин з кожного боку.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…