Креветки в лимонно-вершковому соусі – це витончена страва з багатим смаком, яка легко готується і стане чудовим варіантом для особливого обіду або вечері. Сполучення креветок з ароматним лимонним соусом додасть вашому столу неповторності та приємного смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте ножем. Дрібно теркою зніміть цедру з лимона, достатньо чайної ложки. З м’якоті цитруса вичавите столову ложку соку. У сковорідці розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте борошно і помішуйте приблизно хвилину. Додайте часник і готуйте все разом ще пів хвилини. Додайте сік, цедру і вершки. Залиште на вогні ще на 2 хвилини. Викладіть креветки в сковороду, трохи посоліть. Помішуючи, готуйте все разом ще 3–5 хвилин. Прикрасьте зеленню. Ця страва додасть вашому столу аромату та смаку, які залишаться у пам’яті вашої родини та гостей на довгий час.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…