Креветки в лимонно-вершковому соусі – це витончена страва з багатим смаком, яка легко готується і стане чудовим варіантом для особливого обіду або вечері. Сполучення креветок з ароматним лимонним соусом додасть вашому столу неповторності та приємного смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте ножем. Дрібно теркою зніміть цедру з лимона, достатньо чайної ложки. З м’якоті цитруса вичавите столову ложку соку. У сковорідці розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте борошно і помішуйте приблизно хвилину. Додайте часник і готуйте все разом ще пів хвилини. Додайте сік, цедру і вершки. Залиште на вогні ще на 2 хвилини. Викладіть креветки в сковороду, трохи посоліть. Помішуючи, готуйте все разом ще 3–5 хвилин. Прикрасьте зеленню. Ця страва додасть вашому столу аромату та смаку, які залишаться у пам’яті вашої родини та гостей на довгий час.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…