Креветки в лимонно-вершковому соусі – це витончена страва з багатим смаком, яка легко готується і стане чудовим варіантом для особливого обіду або вечері. Сполучення креветок з ароматним лимонним соусом додасть вашому столу неповторності та приємного смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте ножем. Дрібно теркою зніміть цедру з лимона, достатньо чайної ложки. З м’якоті цитруса вичавите столову ложку соку. У сковорідці розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте борошно і помішуйте приблизно хвилину. Додайте часник і готуйте все разом ще пів хвилини. Додайте сік, цедру і вершки. Залиште на вогні ще на 2 хвилини. Викладіть креветки в сковороду, трохи посоліть. Помішуючи, готуйте все разом ще 3–5 хвилин. Прикрасьте зеленню. Ця страва додасть вашому столу аромату та смаку, які залишаться у пам’яті вашої родини та гостей на довгий час.
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…
На початку жовтня український гурт The Hardkiss завершив турне містами США та Канади, де провів…
Яєчні котлети — це простий та смачний варіант для швидкої закуски або обіду. Вони виходять…
Ліниві чебуреки — це швидкий та простий спосіб приготувати улюблену страву без зайвих зусиль. Використання…
Запечений брі з журавлиним соусом — це вишукана страва, яка ідеально підійде як аперитив для…
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…