Цей рецепт котлет зі свинини без використання яєць ідеально підійде для тих, хто уникав яєць у своїй дієті або шукає здоровий варіант котлет. Завдяки використанню хліба та лука, котлети виходять ніжними та соковитими, а смак фаршу стає ще насиченішим.
Інгредієнти:
- Свиний фарш – 800 г
- Хліб білий – 2 шматки
- Хліб чорний – 2 шматки
- Цибуля – 1 шт
- Сіль, перець – на смак
- Сухарі для панірування – 800 г
- Рослинна олія – 4 ст. л
Приготування:
Подрібніть у блендері цибулю разом із хлібом, перцем та сіллю. Фарш пропустіть двічі через м’ясорубку і змішайте з луком та хлібом. Зліпіть котлети та натріть ними трохи, щоб текстура була однорідною. Сформуйте котлети та обваліть у панірувальних сухарях. Смажте котлети на рослинній олії на середньому вогні приблизно по 7 хвилин з кожного боку, щоб утворилася золотиста корочка. Зробіть вогонь на мінімум і накрийте сковороду кришкою. Готуйте ще 10 хвилин.