Неймовірно ніжні та соковиті котлетки з минтая та кальмара. Ідеально зайде як самостійна страва, також підійде до будь-якого гарніру.
Обов’язково приготуйте і переконайтеся наскільки це смачно і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
Хліб ріжемо на маленькі шматочки і відправляємо в миску з молоком. Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Через м’ясорубку пропускаємо очищені кальмари (два рази), філе минтаю, хліб, обсмажену цибулю та часник (один раз). Фарш за смаком солимо, перчимо і добре перемішуємо. Мокрими руками формуємо з фаршу котлетки та обвалюємо у борошні. На олії з двох сторін злегка обсмажуємо котлетки і перекладаємо на деко. Запікаємо при 160 градусах 5 хвилин. Поки запікаються котлетки – обсмажуємо на олії нарізану півкільцями цибулю, посоливши і додавши яблучний оцет. Обсмажену цибулю обпалюємо газовим пальником, щоб надати страві аромату серпанку. Перед подачею на стіл змащуємо дно тарілки сметаною, викладаємо котлети, на котлети кладемо цибулю і посипаємо копченою паприкою. Подаємо на стіл та насолоджуємося смаком!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…