Неймовірно ніжні та соковиті котлетки з минтая та кальмара. Ідеально зайде як самостійна страва, також підійде до будь-якого гарніру.
Обов’язково приготуйте і переконайтеся наскільки це смачно і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
Хліб ріжемо на маленькі шматочки і відправляємо в миску з молоком. Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Через м’ясорубку пропускаємо очищені кальмари (два рази), філе минтаю, хліб, обсмажену цибулю та часник (один раз). Фарш за смаком солимо, перчимо і добре перемішуємо. Мокрими руками формуємо з фаршу котлетки та обвалюємо у борошні. На олії з двох сторін злегка обсмажуємо котлетки і перекладаємо на деко. Запікаємо при 160 градусах 5 хвилин. Поки запікаються котлетки – обсмажуємо на олії нарізану півкільцями цибулю, посоливши і додавши яблучний оцет. Обсмажену цибулю обпалюємо газовим пальником, щоб надати страві аромату серпанку. Перед подачею на стіл змащуємо дно тарілки сметаною, викладаємо котлети, на котлети кладемо цибулю і посипаємо копченою паприкою. Подаємо на стіл та насолоджуємося смаком!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…