Ці косички з шоколадною пастою стануть ідеальним варіантом для швидкого та смачного десерту. Вони поєднують хрустке тісто та ніжну начинку, що порадує і дорослих, і дітей. Простий рецепт та мінімум інгредієнтів роблять цю страву особливо зручною для приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Застеліть деко пергаментом і змастіть його рослинною олією. Розігрійте духовку до 180 °C. Присипте стіл борошном. Викладіть половину тіста і трохи його розкочуйте. Рівномірно намастіть шоколадну пасту на тісто. Другий пласт тіста також трохи розкочуйте та накрийте ним перший. Наріжте тісто на смужки шириною 2-3 см. Кожну смужку скрутіть у косицю і викладіть на деко. Збийте яйце і змажте ним поверхню тіста. Випікайте 15-18 хвилин до золотистої скоринки.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…