Особливо такі коржики подобаються дітям. Зручно, що їх можна посмажити про запас і зберігати в холодильнику, а при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі. Звичайно, найапетитніші коржики – тільки но зі сковороди, з ще хрусткою скоринкою, але і в розігрітому вигляді вони також смачні.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску висипаємо 300 г борошна, додаємо 150 г сиру (натираємо на великій тертці), 300 мл молока, чайну ложку солі та перемішуємо.
Розбиваємо 2 яйця та перемішуємо. Нарізаємо кріп, зелену цибулю і додаємо в миску.
Додаємо 50 мл рослинної олії та чайну ложку соди та замішуємо тісто.
Сковорідку змащуємо олією і викладаємо тісто. Смажимо з двох боків до золотистого кольору.
Готові коржики знімаємо зі сковороди, перекладаємо на тарілку. Подаємо у гарячому вигляді відразу після обсмажування.
Охолоджені коржики зберігаємо в закритому посуді в холодильнику і розігріваємо в мікрохвильовій печі.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…