Нове

Смачні коржики з хрусткою скоринкою: на смак як хачапурі, тільки готуються швидше і набагато простіше

Особливо такі коржики подобаються дітям. Зручно, що їх можна посмажити про запас і зберігати в холодильнику, а при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі. Звичайно, найапетитніші коржики – тільки но зі сковороди, з ще хрусткою скоринкою, але і в розігрітому вигляді вони також смачні.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г
  • Сир – 150 г
  • Молоко – 300 мл
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сода – 1 шт.
  • Рослинна олія – 50+ для смаження
  • Кріп, зелена цибуля – пучок

Приготування:

У миску висипаємо 300 г борошна, додаємо 150 г сиру (натираємо на великій тертці), 300 мл молока, чайну ложку солі та перемішуємо.

Розбиваємо 2 яйця та перемішуємо. Нарізаємо кріп, зелену цибулю і додаємо в миску.

Додаємо 50 мл рослинної олії та чайну ложку соди та замішуємо тісто.

Сковорідку змащуємо олією і викладаємо тісто. Смажимо з двох боків до золотистого кольору.

Готові коржики знімаємо зі сковороди, перекладаємо на тарілку. Подаємо у гарячому вигляді відразу після обсмажування.

Охолоджені коржики зберігаємо в закритому посуді в холодильнику і розігріваємо в мікрохвильовій печі.

Смачного!

Нове

Популярне