Клафути з апельсинами – це оригінальна та надзвичайно ароматна страва, яка додасть вашому столу особливої елегантності. Цей рецепт варто спробувати для тих, хто любить поєднання ніжності тіста з відсвіжним смаком апельсинів та горіховими нотками волоських горіхів. Приготування клафутів – це прекрасний спосіб порадувати себе та близьких смачною та оригінальною десертною стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо апельсини та розіб’єте на часточки. За бажанням можна видалити плівки та кісточки. Натріть трохи цедри на тертці. Змастіть маслом круглу форму діаметром близько 25 см. Викладіть туди цитрусові часточки по колу. Посипте трохи цукру та подрібненими горіхами. Міксером збийте до однорідності яйця з молоком, двома видами цукру, борошном, цедрою, корицею та сіллю. Тісто буде рідким. Залийте ним апельсини. Поставте в духовку, попередньо розігріту до 190 °C, приблизно на 50 хвилин.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…