Цей рецепт відмінно підійде як для сімейної вечері, так і для закуски на святковому столі. Соковиті всередині та хрусткі зовні, ці кальмари порадують своїм ніжним смаком і простотою приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування кляру збийте яйце з кефіром і додайте дрібку солі. Після цього поступово всипте половину борошна та крохмаль, добре перемішайте до однорідної маси. На середньому вогні розігрійте сковорідку з олією. Змішайте залишок борошна з сіллю. Обваляйте кільця кальмарів у цій суміші, щоб вони добре покрилися борошном. Потім по черзі занурюйте кільця у кляр і викладайте на сковорідку, смажте до золотистого кольору з обох боків. Готові кільця кальмарів викладіть на паперові рушники, щоб усунути зайвий жир.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…