Картопляні деруни з шинкою та сиром — це смачний варіант класичних дерунів, доповнений ніжною шинкою та розплавленим сиром. Така страва чудово підійде для сніданку чи швидкої вечері. Вона сподобається як дорослим, так і дітям, адже поєднує прості й доступні інгредієнти з чудовим смаком. Готується швидко і легко, а подавати їх можна зі сметаною або йогуртом.
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть картоплю на великій тертці. Віджимати сік не потрібно — це допоможе зберегти соковитість дерунів. Додайте яйце та ретельно перемішайте. Наріжте шинку кубиками, а сир натріть на тертці. Додайте ці інгредієнти до картоплі. Всипте борошно, посоліть і поперчіть до свого смаку. Знову все добре перемішайте, щоб тісто стало однорідним. Смажте деруни на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії. Обсмажуйте з обох боків на слабкому вогні під кришкою до золотистого кольору. Подавайте деруни гарячими, додаючи сметану або йогурт за бажанням.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…