Капустяні котлети — це смачне та корисне вегетаріанське блюдо, яке чудово підходить для легкого обіду чи вечері. Воно відмінно поєднує в собі свіжість овочів і поживність вівсяних пластівців, забезпечуючи організм вітамінами та клітковиною.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку дрібно нашинкуйте капусту. Помістіть її в сотейник або глибоку сковороду, додайте трохи води та одну столову ложку оливкової олії. Тушкуйте капусту на середньому вогні близько 10 хвилин, поки вона не стане м’якою. Олія допоможе зберегти аромат, а вода не дасть їй пригоріти. Додайте до капусти 1-2 столові ложки вівсяних пластівців, добре перемішайте. Влийте молоко і продовжуйте тушкувати ще близько 5 хвилин. У результаті повинна вийти густа, однорідна маса, схожа на пасту. Зніміть сковороду з вогню та залиште масу трохи охолонути. Коли капустяна маса трохи охолоне, вбийте до неї яйце та ретельно перемішайте. Це допоможе котлетам краще тримати форму під час запікання. Сформуйте з отриманої маси котлети або ж розкладіть її у порційні форми для випічки, наприклад, для мафінів. Це допоможе надати котлетам акуратну форму і рівномірно пропектися. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте котлети протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть золотистими. Капустяні котлети можна подавати як окрему страву або доповнити їх улюбленим соусом чи свіжим салатом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…