Капустяні котлети — це смачне та корисне вегетаріанське блюдо, яке чудово підходить для легкого обіду чи вечері. Воно відмінно поєднує в собі свіжість овочів і поживність вівсяних пластівців, забезпечуючи організм вітамінами та клітковиною.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку дрібно нашинкуйте капусту. Помістіть її в сотейник або глибоку сковороду, додайте трохи води та одну столову ложку оливкової олії. Тушкуйте капусту на середньому вогні близько 10 хвилин, поки вона не стане м’якою. Олія допоможе зберегти аромат, а вода не дасть їй пригоріти. Додайте до капусти 1-2 столові ложки вівсяних пластівців, добре перемішайте. Влийте молоко і продовжуйте тушкувати ще близько 5 хвилин. У результаті повинна вийти густа, однорідна маса, схожа на пасту. Зніміть сковороду з вогню та залиште масу трохи охолонути. Коли капустяна маса трохи охолоне, вбийте до неї яйце та ретельно перемішайте. Це допоможе котлетам краще тримати форму під час запікання. Сформуйте з отриманої маси котлети або ж розкладіть її у порційні форми для випічки, наприклад, для мафінів. Це допоможе надати котлетам акуратну форму і рівномірно пропектися. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте котлети протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть золотистими. Капустяні котлети можна подавати як окрему страву або доповнити їх улюбленим соусом чи свіжим салатом.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…