Смачні капустяні кекси, смачні і в холодному вигляді та гарячому, так що сміливо можна готувати по 2 порції за раз. Мені нагадують заливний пиріг з капустою, тільки тут подача порційна, що дуже зручно.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту нашаткуємо соломкою, додамо сіль і проминаємо до зменшення обсягом, додамо ковбасу (варену чи копчену) нарізану кубиками.
В іншу миску розбиваємо яйця, додаємо кефір, майонез, олію, збиваємо міксером або віночком
Вливаємо до капусти, додаємо борошно і перемішуємо.
Наприкінці додамо соду, не забувши погасити її оцтом або лимонною кислотою, ще раз перемішуємо. Тісто готове
Форми для кексів змащуємо олією, наповнюємо тестом до верху. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо за 220 градусів 25-30 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…