Смачні капустяні кекси, смачні і в холодному вигляді та гарячому, так що сміливо можна готувати по 2 порції за раз. Мені нагадують заливний пиріг з капустою, тільки тут подача порційна, що дуже зручно.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту нашаткуємо соломкою, додамо сіль і проминаємо до зменшення обсягом, додамо ковбасу (варену чи копчену) нарізану кубиками.
В іншу миску розбиваємо яйця, додаємо кефір, майонез, олію, збиваємо міксером або віночком
Вливаємо до капусти, додаємо борошно і перемішуємо.
Наприкінці додамо соду, не забувши погасити її оцтом або лимонною кислотою, ще раз перемішуємо. Тісто готове
Форми для кексів змащуємо олією, наповнюємо тестом до верху. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо за 220 градусів 25-30 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…