Творожно-кабачкові оладки – це чудовий спосіб використати свіжі кабачки та створити смачну та корисну страву для всієї родини. Цей рецепт поєднує в собі корисність та смак, створюючи ідеальний варіант для сніданку, обіду чи вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішати всі інгредієнти, крім кабачків. Кабачки разом зі шкіркою натерти на великій терці, вичавіть сік руками. До отриманого тіста додати кабачки, добре перемішати. Сковорідку розігріти з невеликою кількістю рослинної олії. За допомогою столової ложки викладати на гарячу сковорідку творожно-кабачкове тісто. Смажити оладки з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…