Творожно-кабачкові оладки – це чудовий спосіб використати свіжі кабачки та створити смачну та корисну страву для всієї родини. Цей рецепт поєднує в собі корисність та смак, створюючи ідеальний варіант для сніданку, обіду чи вечері.
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт
- М’який сир – 200 г
- Яйце – 2 шт
- Борошно – 3 ст. л
- Сіль – 0,5 ч. л
- Розпушувач – 0,5 ч. л
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Змішати всі інгредієнти, крім кабачків. Кабачки разом зі шкіркою натерти на великій терці, вичавіть сік руками. До отриманого тіста додати кабачки, добре перемішати. Сковорідку розігріти з невеликою кількістю рослинної олії. За допомогою столової ложки викладати на гарячу сковорідку творожно-кабачкове тісто. Смажити оладки з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистої скоринки.