У сезон кабачків, коли їх дуже багато, готую цю просту страву замість котлет. Куряче філе та кабачок! Ці оладки з кабачка та курки дуже просто готуються. Виходить смачно! Вся родина буде у захваті! Їх можна подати на обід чи вечерю. За смаком вони схожі на курячі котлетки, тільки соковитіші. Тому ці оладки можна подати до будь-якого гарніру або як самостійну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізаю на шматочки і подрібнюю у блендері. Кабачок очищаю від шкірки, натираю на тертці та віджимаю сік. У мене вийшло 200 г кабачка без соку.
У миску кладу куряче філе, кабачок, яйце, сіль, подрібнений часник, перець, борошно та куркуму.
Перемішую ложкою усі інгредієнти до однорідності.
Сковороду розігріваю і наливаю трохи олії. Можна смажити без олії (якщо сковорода з гарним антипригарним покриттям) або просто змастити сковороду невеликою кількістю олії.
Викладаю по ложці тіста на сковороду і смажте до рум’яної скоринки з кожного боку. Перевертаю лопаткою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…