Нове

Смачні кабачкові оладки з куркою: готуємо замість котлет

У сезон кабачків, коли їх дуже багато, готую цю просту страву замість котлет. Куряче філе та кабачок! Ці оладки з кабачка та курки дуже просто готуються. Виходить смачно! Вся родина буде у захваті! Їх можна подати на обід чи вечерю. За смаком вони схожі на курячі котлетки, тільки соковитіші. Тому ці оладки можна подати до будь-якого гарніру або як самостійну страву.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 250 г
  • Кабачок 250 г
  • Яйце -1 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Куркума 1/2 ч. л.
  • Кукурудзяне борошно 1-2 ст. л. (можна замінити на вівсяне, рисове або звичайне біле борошно)
  • Часник 2 зубчики
  • Олія для сковороди

Приготування:

Куряче філе нарізаю на шматочки і подрібнюю у блендері. Кабачок очищаю від шкірки, натираю на тертці та віджимаю сік. У мене вийшло 200 г кабачка без соку.

У миску кладу куряче філе, кабачок, яйце, сіль, подрібнений часник, перець, борошно та куркуму.

Перемішую ложкою усі інгредієнти до однорідності.

Сковороду розігріваю і наливаю трохи олії. Можна смажити без олії (якщо сковорода з гарним антипригарним покриттям) або просто змастити сковороду невеликою кількістю олії.

Викладаю по ложці тіста на сковороду і смажте до рум’яної скоринки з кожного боку. Перевертаю лопаткою.

Смачного!

Нове

Популярне