Ці хрусткі курячі палички — ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу або гарної закуски на будь-який випадок. Завдяки простим і доступним інгредієнтам цей рецепт стане улюбленим не лише серед дорослих, але й серед дітей. Спробуйте приготувати ці палички вдома та насолоджуйтесь їх смаком і хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
Приготування:
Курине філе розтовкти зворотною стороною ножа і нарізати довгими кусочками завтовшки 2-3 см. Змішати панірувальні сухарі, кунжут, паприку, сіль і перець. Розтовкти часник у пасту і змішати з кефіром. Занурити кожний кусочок курячого філе в кефір, потім обваляти в панірувальній суміші. Смажити на розігрітій рослинній олії до золотистої скоринки. Подавати з соусом.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…