Грибні котлети з шампіньйонів – це чудовий варіант для тих, хто шукає смачний і корисний вегетаріанський рецепт. Ці котлети мають неймовірний смак та аромат, а також багаті на корисні речовини, які роблять їх ідеальним варіантом для сімейного обіду або вечері з друзями.
Інгредієнти:
Приготування:
Довести до кипіння воду у каструлі. Додайте гриби та варіть 10–15 хвилин. Грубо наріжте гриби та цибулю. Подрібніть їх за допомогою м’ясорубки або блендера. Додайте сіль, перець, італійські трави, яйце та 30 г панірувальних сухарів. Сформуйте котлети та обваляйте їх у залишених панірувальних сухарях. На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію. Смажте котлети близько 5 хвилин з кожного боку до золотистості.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…