Рецепти

Смачні грибні котлети з шампіньйонів

Грибні котлети з шампіньйонів – це чудовий варіант для тих, хто шукає смачний і корисний вегетаріанський рецепт. Ці котлети мають неймовірний смак та аромат, а також багаті на корисні речовини, які роблять їх ідеальним варіантом для сімейного обіду або вечері з друзями.

Інгредієнти:

  • Шампіньйони – 250 г
  • Цибуля – 0,5 шт
  • Сіль, перець, італійські трави – на смак
  • Яйце – 1 шт
  • Панірувальні сухарі – 120 г
  • Рослинна олія – 3 ст. л

Приготування:

Довести до кипіння воду у каструлі. Додайте гриби та варіть 10–15 хвилин. Грубо наріжте гриби та цибулю. Подрібніть їх за допомогою м’ясорубки або блендера. Додайте сіль, перець, італійські трави, яйце та 30 г панірувальних сухарів. Сформуйте котлети та обваляйте їх у залишених панірувальних сухарях. На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію. Смажте котлети близько 5 хвилин з кожного боку до золотистості.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…