Грибні котлети з шампіньйонів – це чудовий варіант для тих, хто шукає смачний і корисний вегетаріанський рецепт. Ці котлети мають неймовірний смак та аромат, а також багаті на корисні речовини, які роблять їх ідеальним варіантом для сімейного обіду або вечері з друзями.
Інгредієнти:
- Шампіньйони – 250 г
- Цибуля – 0,5 шт
- Сіль, перець, італійські трави – на смак
- Яйце – 1 шт
- Панірувальні сухарі – 120 г
- Рослинна олія – 3 ст. л
Приготування:
Довести до кипіння воду у каструлі. Додайте гриби та варіть 10–15 хвилин. Грубо наріжте гриби та цибулю. Подрібніть їх за допомогою м’ясорубки або блендера. Додайте сіль, перець, італійські трави, яйце та 30 г панірувальних сухарів. Сформуйте котлети та обваляйте їх у залишених панірувальних сухарях. На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію. Смажте котлети близько 5 хвилин з кожного боку до золотистості.