Запрошуємо вас в подорож смаком, де головним пунктом призначення буде наш новий рецепт – гречаники. Це не просто страва, а справжнє втілення смаку та корисності. Спробуйте поєднання соковитого курячого фаршу та ароматної гречки, згущене ніжним яйцем та свіжим зеленим луком.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Гречку варимо, залишаємо остудитися, додаємо сіль і спеції, пробиваємо блендером. Додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо. Для начинки змішуємо терте яйце з цибулею і сметаною, формуємо котлети. Смажимо на середньому вогні на рослинній олії по 2-3 хвилини з обох сторін. Відправляємо в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…