Гарячі бутерброди з куркою та корейською морквою — це ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу. Вони поєднують у собі хрусткий багет, ароматну копчену курку та пікантну корейську моркву, яка додає особливої гостроти. Завдяки сиру, що розплавляється в духовці, бутерброди набувають апетитної золотистої скоринки, роблячи страву ще більш привабливою та ситною.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C. Деко застеліть папером для випікання. Багет розріжте поперек, а потім кожну половину розріжте вздовж на дві частини. Викладіть шматочки на деко та підсушіть у духовці протягом 5 хвилин. Копчену курку наріжте маленькими кубиками. Сир натріть на тертці. На підсушені багети викладіть натертий сир, зверху рівномірно розподіліть шматочки курки та корейську моркву. Запікайте бутерброди в духовці близько 5 хвилин, поки сир не розплавиться та не стане золотистим.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…