Цей рецепт яєць, фаршированих печінкою тріски, є чудовим способом різноманітити ваш стіл здоровим і смачним перекусом. Завдяки поєднанню білків яєць і печінки тріски отримується смачна та поживна страва!
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця відваріть вкрутню протягом 10 хвилин. Охолодіть, очищуємо, розріжте на половинки та відокремить білки від жовтків. Жовтки натріть на дрібній тертці разом з сиром. Печінку тріски розчавите виделкою. Змішайте все, додайте сіль, перець, додайте дрібно нарізаний часник та майонез. Наповніть половинки білків отриманою начинкою.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…