Цей рецепт яєць, фаршированих печінкою тріски, є чудовим способом різноманітити ваш стіл здоровим і смачним перекусом. Завдяки поєднанню білків яєць і печінки тріски отримується смачна та поживна страва!
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця відваріть вкрутню протягом 10 хвилин. Охолодіть, очищуємо, розріжте на половинки та відокремить білки від жовтків. Жовтки натріть на дрібній тертці разом з сиром. Печінку тріски розчавите виделкою. Змішайте все, додайте сіль, перець, додайте дрібно нарізаний часник та майонез. Наповніть половинки білків отриманою начинкою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…