Цей рецепт яєць, фаршированих печінкою тріски, є чудовим способом різноманітити ваш стіл здоровим і смачним перекусом. Завдяки поєднанню білків яєць і печінки тріски отримується смачна та поживна страва!
Інгредієнти:
- Яйце – 8 шт
- Плавлений сир – 100 г
- Печінка тріски – 100 г
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – до свого смаку
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
Яйця відваріть вкрутню протягом 10 хвилин. Охолодіть, очищуємо, розріжте на половинки та відокремить білки від жовтків. Жовтки натріть на дрібній тертці разом з сиром. Печінку тріски розчавите виделкою. Змішайте все, додайте сіль, перець, додайте дрібно нарізаний часник та майонез. Наповніть половинки білків отриманою начинкою.