Такі ласощі дуже полюбилися в моїй родині! Готується без випічки, борошна та цукрового піску. Виходить неймовірно смачно та незвичайно! Обов’язково спробуйте – Вам сподобається. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Мигдаль викладаємо в суху форму для запікання та відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на десять хвилин (щоб горіхи підсушилися).
Потім перекладаємо у кухонний комбайн. Додаємо курагу, чорнослив, родзинки, виливаємо мед і подрібнюємо.
Масу, що вийшла, перекладаємо в глибоку миску.
Скочуємо кульки невеликого розміру і обвалюємо в кокосовій стружці. Перекладаємо цукерки на блюдо та відправляємо в холодильник на тридцять хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…