Такі ласощі дуже полюбилися в моїй родині! Готується без випічки, борошна та цукрового піску. Виходить неймовірно смачно та незвичайно! Обов’язково спробуйте – Вам сподобається. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Мигдаль – 100 г
- Курага – 100 г
- Родзинки – 35 г
- Чорнослив – 100 г
- Мед – 20 г
- Кокосова стружка – щоб обваляти
Приготування:
Мигдаль викладаємо в суху форму для запікання та відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на десять хвилин (щоб горіхи підсушилися).
Потім перекладаємо у кухонний комбайн. Додаємо курагу, чорнослив, родзинки, виливаємо мед і подрібнюємо.
Масу, що вийшла, перекладаємо в глибоку миску.
Скочуємо кульки невеликого розміру і обвалюємо в кокосовій стружці. Перекладаємо цукерки на блюдо та відправляємо в холодильник на тридцять хвилин.
Смачного!