Домашні пряники — це чудовий спосіб приготувати ароматну та смачну випічку, яка ідеально підійде до чаю або кави. М’які та злегка солодкі, вони легко готуються й тішать домашнім затишком.
Інгредієнти:
Приготування:
В окремій мисці збийте яйце, жовток, цукор та мед до однорідної маси. До кефіру додайте олію, добре перемішайте й з’єднайте обидві суміші. Легко збийте все міксером, щоб маса стала гладкою. Поступово додайте просіяне борошно та соду, замісіть м’яке тісто. Розкочуйте тісто у пласт товщиною 10-15 мм і виріжте пряники бажаної форми. Викладіть їх на деко з пергаментом та випікайте 25 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. За бажанням прикрасьте пряники улюбленою глазур’ю.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…