Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів, вони ідеально підходять для невеликого солодкого частування в будь-який час.
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейнику на повільному вогні доведіть до кипіння сметану з цукром, помішуючи, щоб уникнути пригорання. Додайте ванілін і продовжуйте нагрівати, поки маса не набуде карамельного кольору. Додайте вершкове масло, зніміть з вогню і добре перемішайте до отримання однорідної консистенції. Перелийте ще гарячу ірискову масу у скляну форму, попередньо змащену олією. Помістіть форму з ірисками в холодильник для застигання на 30 хвилин. Коли іриски застигнуть, вийміть їх з форми та наріжте на невеликі квадратики.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…