Рецепти

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів, вони ідеально підходять для невеликого солодкого частування в будь-який час.

Інгредієнти:

  • Сметана 20% — 300 г
  • Цукор — 250 г
  • Ванілін — на кінчику ножа
  • Вершкове масло — 60 г

Приготування:

У сотейнику на повільному вогні доведіть до кипіння сметану з цукром, помішуючи, щоб уникнути пригорання. Додайте ванілін і продовжуйте нагрівати, поки маса не набуде карамельного кольору. Додайте вершкове масло, зніміть з вогню і добре перемішайте до отримання однорідної консистенції. Перелийте ще гарячу ірискову масу у скляну форму, попередньо змащену олією. Помістіть форму з ірисками в холодильник для застигання на 30 хвилин. Коли іриски застигнуть, вийміть їх з форми та наріжте на невеликі квадратики.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…