Цей рецепт дерунів з шинкою та сиром – це справжня кулінарна витонченість для тих, хто цінує нестандартні смакові поєднання. Дрібно нарізана шинка та твердий сир зможуть додати пікантність та аромат, перетинаючи смакові кордони. Спробуйте ці деруни та відчуйте експлозію смаку у кожному куші!
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо картоплю, цибулю, дрібно нарізаємо кріп. Натираємо на великій терці всі інгредієнти: картоплю, сир, шинку, цибулю. Додаємо на свій смак сіль та чорний молотий перець. Додаємо яйця, кріп, борошно, перемішуємо. Розігріваємо олію на сковороді. Ложкою викладаємо масу у формі кола в розігріту олію, смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…