Цей рецепт дерунів з шинкою та сиром – це справжня кулінарна витонченість для тих, хто цінує нестандартні смакові поєднання. Дрібно нарізана шинка та твердий сир зможуть додати пікантність та аромат, перетинаючи смакові кордони. Спробуйте ці деруни та відчуйте експлозію смаку у кожному куші!
Інгредієнти:
- Картопля – 6 шт
- Цибуля – 1 шт
- Шинка – 200 г
- Твердий сир – 200 г
- Яйця – 2 шт
- Кріп – 2 гілочки
- Борошно – 4-5 ст. л
- Сіль, чорний перець – на свій смак
- Рафінована олія – для смаження
Приготування:
Очищуємо картоплю, цибулю, дрібно нарізаємо кріп. Натираємо на великій терці всі інгредієнти: картоплю, сир, шинку, цибулю. Додаємо на свій смак сіль та чорний молотий перець. Додаємо яйця, кріп, борошно, перемішуємо. Розігріваємо олію на сковороді. Ложкою викладаємо масу у формі кола в розігріту олію, смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки.