Цей рецепт дерунів з моцарелою стане чудовим варіантом для смачного та оригінального сніданку або перекусу. Картопляні деруни з моцарелою – це вишукане поєднання традиційної української страви з італійським сиром, що забезпечить вам неперевершений смак та ніжну текстуру.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю миємо та очищуємо. Тремо на великій терці та руками віджимаємо весь сік.
Моцарелу також тремо на великій терці. Додаємо до картоплі. Додаємо жовток, сіль і перець, борошно. Перемішуємо до однорідної консистенції. Розігріту сковорідку змащуємо трохи маслом. Смажимо деруни до щільної золотистої корочки з обох сторін по 2 хвилини (1 дерун – 1 столова ложка тіста). Можна накрити кришкою під час смаження з іншої сторони.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…