Нове

Смачні деруни з моцарелою

Цей рецепт дерунів з моцарелою стане чудовим варіантом для смачного та оригінального сніданку або перекусу. Картопляні деруни з моцарелою – це вишукане поєднання традиційної української страви з італійським сиром, що забезпечить вам неперевершений смак та ніжну текстуру.

Інгредієнти:

  • Картопля – 350 г
  • Моцарела – 120 г
  • Жовток – 1 шт
  • Сіль, перець – на смак
  • Борошно – 1 ст. л
  • Масло – для смаження

Приготування:

Картоплю миємо та очищуємо. Тремо на великій терці та руками віджимаємо весь сік.
Моцарелу також тремо на великій терці. Додаємо до картоплі. Додаємо жовток, сіль і перець, борошно. Перемішуємо до однорідної консистенції. Розігріту сковорідку змащуємо трохи маслом. Смажимо деруни до щільної золотистої корочки з обох сторін по 2 хвилини (1 дерун – 1 столова ложка тіста). Можна накрити кришкою під час смаження з іншої сторони.

Нове

Популярне