Ці бутерброди зі шпротами, яйцем та сиром – чудовий варіант сніданку або легкого перекусу, який додасть вам енергії на весь день. Завдяки поєднанню поживних інгредієнтів цей рецепт буде ідеальним вибором для ситного та смачного сніданку.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця відваріть, охолодіть та натріть на великій терці. Натріть сир на дрібній терці. Ретельно змішайте його з яйцем та майонезом, додайте чорний перець до свого смаку. Хліб підсмажте на сухій сковороді протягом 1–2 хвилин до утворення хрусткої скоринки. Шматочки змастіть яєчною начинкою, зверху викладіть шпроти. Прикрасьте бутерброди листочками петрушки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…