Цей рецепт булочок з маком і корицею внесе в ваш дім аромат і смак, які розкажуть про тепло домашнього печива. Ця страва ідеально підійде для сніданку, полуденної перекуски або супроводу до чаю або кави.
Інгредієнти:
Приготування:
Розтопіть вершкове масло і трохи охолодіть. Поєднайте молоко, сметану, 75 г цукру, дріжджі, 1 яйце і масло. Додайте сіль і поступово додавайте борошно. Замісіть м’яке тісто. Накрийте миску з тістом рушником і залиште при кімнатній температурі приблизно на 1 годину, поки воно не подвоїться в розмірі. Закип’ятіть воду і залийте промитий мак. Через 20 хвилин злийте зайву рідину. Додайте 50 г цукру і корицю. Подрібніть блендером. Посипте стіл борошном. Розкочуйте тісто в тонкий шар і розподіліть по ньому начинку. Згорніть у рулет і наріжте поперек. Викладіть заготівлі на пергамент для пекарських виробів. Залиште підійматися протягом 1 години під рушником. Розігрійте духовку до 180 °C. Збийте залишене яйце вилкою і змастіть ним булочки. Випікайте приблизно 25 хвилин до золотистості.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…