Булочки «Сердечки» – це чудовий спосіб зробити ваш сніданок чи полуденку особливими та романтичними. Ці пухкі, ароматні булочки з ванільним цукром точно розчулять ваші серця та насолодять ваші смакові рецептори.
Інгредієнти:
Приготування:
У теплому молоці розчиніть дріжджі та додайте 4 столові ложки цукру. В миску просійте борошно, додайте ванільний цукор, дріжджі та 80 грамів вершкового масла. Замісіть тісто, прикрийте і прибережіть на 1 годину. Розділіть підняте тісто на шматочки. Розкочуйте тісто в овал. Змастіть кожен розтопленим маслом і посипте цукром. Скрутіть заготівлю з тіста рулетом. Переверніть рулет швом вниз. З’єднайте кінці рулету так, щоб шов опинився всередині. Краї защипніть. Наріжте тісто ножем зі згорнутої сторони трохи не доходячи до краю. Потім виверніть боки так, щоб цукрова сторона опинилася поверненою вгору. Викладіть на пекарську підкладку, змастіть яйцем. Пекти в розігрітій до 180 °С духовці 30-35 хвилин.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…