Булочки «Сердечки» – це чудовий спосіб зробити ваш сніданок чи полуденку особливими та романтичними. Ці пухкі, ароматні булочки з ванільним цукром точно розчулять ваші серця та насолодять ваші смакові рецептори.
Інгредієнти:
Приготування:
У теплому молоці розчиніть дріжджі та додайте 4 столові ложки цукру. В миску просійте борошно, додайте ванільний цукор, дріжджі та 80 грамів вершкового масла. Замісіть тісто, прикрийте і прибережіть на 1 годину. Розділіть підняте тісто на шматочки. Розкочуйте тісто в овал. Змастіть кожен розтопленим маслом і посипте цукром. Скрутіть заготівлю з тіста рулетом. Переверніть рулет швом вниз. З’єднайте кінці рулету так, щоб шов опинився всередині. Краї защипніть. Наріжте тісто ножем зі згорнутої сторони трохи не доходячи до краю. Потім виверніть боки так, щоб цукрова сторона опинилася поверненою вгору. Викладіть на пекарську підкладку, змастіть яйцем. Пекти в розігрітій до 180 °С духовці 30-35 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…