Сьогодні приготуємо батончики “Баунті” вдома. Рецепт простіше простого, а баунті виходять набагато смачнішими і кращими за магазинні.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку нам потрібно змішати 140 г кокосової стружки зі 140 або 200 грамами згущеного молока. Додаємо згущене молоко поступово – невеликими порціями.
Щоб вийшла липка маса. Нам потрібно, щоб батончики добре тримали форму. За бажання можна додати ванільний цукор 1 ч.л. або ванільний екстракт. Добре перемішуємо.
Викладаємо масу на плівку та формуємо ковбаску. По ширині вона повинна бути приблизно розміром з батончиком баунті. Добре утрамбовуємо і розрівнюємо прямокутник, товщиною приблизно близько 1 сантиметра.
Забираємо під плівку та в морозилку на 30 або 60 хвилин. Тим часом можна розтопити шоколад на водяній бані чи мікрохвильовій печі. У мене молочний без жодних добавок.
Через годину нарізаємо ножем у вигляді батончиків – приблизно 3 см завширшки. Вийде від 10 до 15 штучок, залежно від розміру шоколадок. Потім руками по краях надаємо округлу форму, щоб були схожі на оригінальні батончики баунті.
Залишилось опустити в розтоплений шоколад за допомогою виделок з усіх боків та викласти на пергаментний папір. Якщо шоколад буде занадто густим можна додати 2 столові ложки олії.
За бажання робимо характерний малюнок на баунті. Коли всі батончики сформовані прибираємо їх у холодильник. Шоколад затвердіє, м’якоть кокоса повністю просочиться згущеним молоком і стане соковитішим.
І після цього найсмачніші домашні цукерки баунті готові! П’ємо чай і насолоджуємось! У результаті виходять дуже смачні шоколадки баунті, набагато смачніші за магазинні, всім рекомендую.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…