Котлети баклажанні – це прекрасний спосіб різноманітності вашого столового меню. Вони мають ніжний смак і аромат, що приваблюють багатьох гурманів. Цей рецепт ідеально підходить для вегетаріанців та всіх, хто любить легкі та смачні страви.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани вимийте, проколіть вилкою і запекти у духовці протягом 30-40 хвилин при 180 градусах. Дайте їм охолонути. Зняти шкірку і м’якуш мілко нарізати. У великій мисці змішати баклажани, яйце, сир, борошно, зелень, сіль, перець. Все добре змішати та залишити в холодильнику на 1-2 години. З отриманої маси сформувати невеликі котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій рослинній олії з обох сторін до золотистої корочки.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…