Рецепти

Смачні баклажанні котлети

Котлети баклажанні – це прекрасний спосіб різноманітності вашого столового меню. Вони мають ніжний смак і аромат, що приваблюють багатьох гурманів. Цей рецепт ідеально підходить для вегетаріанців та всіх, хто любить легкі та смачні страви.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Сир – 150 г
  • Борошно – 100 г
  • Сіль, перець – до свого смаку
  • Кінза – 0,5 пучка
  • Панірувальні сухарі – 100 г
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування:

Баклажани вимийте, проколіть вилкою і запекти у духовці протягом 30-40 хвилин при 180 градусах. Дайте їм охолонути. Зняти шкірку і м’якуш мілко нарізати. У великій мисці змішати баклажани, яйце, сир, борошно, зелень, сіль, перець. Все добре змішати та залишити в холодильнику на 1-2 години. З отриманої маси сформувати невеликі котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій рослинній олії з обох сторін до золотистої корочки.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…