Нове

Смачні баклажанні котлети

Котлети баклажанні – це прекрасний спосіб різноманітності вашого столового меню. Вони мають ніжний смак і аромат, що приваблюють багатьох гурманів. Цей рецепт ідеально підходить для вегетаріанців та всіх, хто любить легкі та смачні страви.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Сир – 150 г
  • Борошно – 100 г
  • Сіль, перець – до свого смаку
  • Кінза – 0,5 пучка
  • Панірувальні сухарі – 100 г
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування:

Баклажани вимийте, проколіть вилкою і запекти у духовці протягом 30-40 хвилин при 180 градусах. Дайте їм охолонути. Зняти шкірку і м’якуш мілко нарізати. У великій мисці змішати баклажани, яйце, сир, борошно, зелень, сіль, перець. Все добре змішати та залишити в холодильнику на 1-2 години. З отриманої маси сформувати невеликі котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій рослинній олії з обох сторін до золотистої корочки.

Нове

Популярне