Ванільне морозиво – це класичний десерт, який завжди буде в тренді. Приготування його вдома дозволить вам насолодитися найніжнішим та найсмачнішим морозивом з великою кількістю ванільного смаку. Цей рецепт простий у виконанні та дозволить вам насолоджуватися найсмачнішим морозивом, яке ви коли-небудь пробували.
Інгредієнти:
- Молоко – 300 мл
- Вершки – 33% – 400 мл
- Цукрова пудра – 125 г
- Ванільний цукор – 15 г
- Жовток яйця – 120 г (приблизно 6 яєць)
Приготування:
В каструлю додайте молоко, вершки, 60 г цукрової пудри та ванільний цукор. Доведіть до кипіння. Збийте жовтки та залишок цукрової пудри до світлого кольору. Половину суміші киплячого молока і вершків додайте в жовткову суміш і перемішайте до однорідності. Додайте цю суміш у каструлю з молоком, нагрівайте, постійно помішуючи, до температури 82-84 °C. Зніміть з вогню і процідіть. Вилийте суміш у пластиковий контейнер, закрийте кришкою і поставте в холодильник до ранку.