Просте цукрове печиво – це чудовий спосіб зробити ваші домашні сніданки чи чаювання більш смачними та затишними. Це легке в приготуванні печиво, яке виручить у будь-якій ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачну випічку. Запах цього печива, яке розплавляється в роті, неперевершений, а його текстура – ніжна і хрустка.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C. За допомогою міксера вбийте вершкове масло та рослинну олію з цукром і цукровою пудрою до однорідності. Додайте яйця по одному. Змішайте соду з лимонним соком. Додайте у тісто. Поступово додайте борошно. Ложкою викладіть порції тіста на пергамент, залишаючи відстань близько 2 см між ними. Випікайте близько 10 хвилин до золотистого кольору.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…