Просте цукрове печиво – це чудовий спосіб зробити ваші домашні сніданки чи чаювання більш смачними та затишними. Це легке в приготуванні печиво, яке виручить у будь-якій ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачну випічку. Запах цього печива, яке розплавляється в роті, неперевершений, а його текстура – ніжна і хрустка.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C. За допомогою міксера вбийте вершкове масло та рослинну олію з цукром і цукровою пудрою до однорідності. Додайте яйця по одному. Змішайте соду з лимонним соком. Додайте у тісто. Поступово додайте борошно. Ложкою викладіть порції тіста на пергамент, залишаючи відстань близько 2 см між ними. Випікайте близько 10 хвилин до золотистого кольору.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…