Рецепти

Смачне та просте цукрове печиво

Просте цукрове печиво – це чудовий спосіб зробити ваші домашні сніданки чи чаювання більш смачними та затишними. Це легке в приготуванні печиво, яке виручить у будь-якій ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачну випічку. Запах цього печива, яке розплавляється в роті, неперевершений, а його текстура – ніжна і хрустка.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Рослинна олія – 200 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Цукрова пудра – 125 г
  • Пшеничне борошно – 600 г
  • Сода – 1 ч. л
  • Лимонний сік – 2 ч. л

Приготування:

Розігрійте духовку до 200 °C. За допомогою міксера вбийте вершкове масло та рослинну олію з цукром і цукровою пудрою до однорідності. Додайте яйця по одному. Змішайте соду з лимонним соком. Додайте у тісто. Поступово додайте борошно. Ложкою викладіть порції тіста на пергамент, залишаючи відстань близько 2 см між ними. Випікайте близько 10 хвилин до золотистого кольору.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…