Просте цукрове печиво – це чудовий спосіб зробити ваші домашні сніданки чи чаювання більш смачними та затишними. Це легке в приготуванні печиво, яке виручить у будь-якій ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачну випічку. Запах цього печива, яке розплавляється в роті, неперевершений, а його текстура – ніжна і хрустка.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 200 г
- Рослинна олія – 200 г
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 200 г
- Цукрова пудра – 125 г
- Пшеничне борошно – 600 г
- Сода – 1 ч. л
- Лимонний сік – 2 ч. л
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C. За допомогою міксера вбийте вершкове масло та рослинну олію з цукром і цукровою пудрою до однорідності. Додайте яйця по одному. Змішайте соду з лимонним соком. Додайте у тісто. Поступово додайте борошно. Ложкою викладіть порції тіста на пергамент, залишаючи відстань близько 2 см між ними. Випікайте близько 10 хвилин до золотистого кольору.