Це рецепт для справжніх гурманів, які люблять ніжність і аромат свіжого печива. Бісквітне печиво, приготоване за цим рецептом, вразить вас своєю неповторною смаковою гамою і легкістю у виготовленні.
Інгредієнти:
Приготування:
В чаші просійте борошно з розпушувачем. Дрібно натріть цедру цитрусових в мисці, додайте ванільний цукор, цукор, яйця, рослинну олію, молоко і сіль. Перемішайте вінчиком або вилкою. До рідинних інгредієнтів пересипте борошно з розпушувачем і замішуйте, поки не отримаєте тісто, яке не прилипає до рук. З отриманого тіста сформуйте кульки, по 70 грамів кожна. Обваляйте в цукрі. Надайте форму. Розмістіть молочні бісквіти на відстані близько 4 сантиметрів на вистелену папером дошку. Потім відправте в розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 30 хвилин.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…