Рецепти

Смачне та просте бісквітне печиво

Це рецепт для справжніх гурманів, які люблять ніжність і аромат свіжого печива. Бісквітне печиво, приготоване за цим рецептом, вразить вас своєю неповторною смаковою гамою і легкістю у виготовленні.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г
  • Яйце – 2 шт
  • Цукор – 100 г
  • Молоко – 50 мл
  • Рослинна олія – 50 мл.
  • Цедра апельсина – 1 ч. л
  • Цедра лимона – 1 ч. л
  • Ванільний цукор – 0,5 ч. л
  • Розпушувач – 0,5 ч. л
  • Сіль – щіпка

Приготування:

В чаші просійте борошно з розпушувачем. Дрібно натріть цедру цитрусових в мисці, додайте ванільний цукор, цукор, яйця, рослинну олію, молоко і сіль. Перемішайте вінчиком або вилкою. До рідинних інгредієнтів пересипте борошно з розпушувачем і замішуйте, поки не отримаєте тісто, яке не прилипає до рук. З отриманого тіста сформуйте кульки, по 70 грамів кожна. Обваляйте в цукрі. Надайте форму. Розмістіть молочні бісквіти на відстані близько 4 сантиметрів на вистелену папером дошку. Потім відправте в розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 30 хвилин.

Останні новини

Даша Малахова шокована неприємною ситуацією в київському кафе

Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…

Маша Єфросиніна розповіла про чоловіка, який служить у ЗСУ

Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…

Смачний салат «Принц»

Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…

Смачні соковиті та пікантні биті огірки

Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…

Смачний люля-кебаб із курки

Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…

Макс Барських здивував різдвяним настроєм своїх фанів

Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…